Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Борба с автоматик, раздатка и други дребни "радости" на Рейндж Ровер`96 2,5 DSE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Борба с автоматик, раздатка и други дребни "радости" на Рейндж Ровер`96 2,5 DSE.

Първоначално публикуван от Любо Тодоров Преглед на мнение
    За лагера незнам при мен беше здрав но карето го купих от "Евро07" за 14,26 с отстъпката иначе е 18лв. японско.
    Питаш ме колко ми е струвало, аз ти казвам.
    В тази цена влизат:
    Труд, лагер и карето - за разлика от старото е с гресьорки и бе закупено от Дару на цена за Влади333.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

До: Борба с автоматик, раздатка и други дребни "радости" на Рейндж Ровер`96 2,5 DSE.

Разбирам, аз давам цената която аз платих за него, че го сменях вчера, а трудът си е мой ... давам го като инфо за други които имат или в бъдеще ще се сблъскат с този проблем. Иначе на моята кола всичките карета са с гресьорки както и новото.
      И нека Рейнджа бъде с вас...
      Range Rover 2.5 TDS 1997г.
      И нека Рейнджът бъде с вас...
      [COLOR=#3b5998]Живота е болест предавана по полов път![/COLOR]

Коментар

В крайна сметка колегата tomapirin-c се обади и ходенето до дядо Владо ще стане днес след 13.00ч.,
        който иска нека се присъедини в калянето на полянката,
        яденето на лимонови резенки и пиенето на кола и бира
        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
          В крайна сметка колегата tomapirin-c се обади и ходенето до дядо Владо ще стане днес след 13.00ч.,
          който иска нека се присъедини в калянето на полянката,
          яденето на лимонови резенки и пиенето на кола и бира
          Ще дойда.

Коментар

"Рейнджа " оформил друга радост, взел да прегрява, светнали надписи "гиър бокс фолт", "енджин фолт" ....абе "го ф(р)ък то на сервиз " колата била загасена, огледана и при опита за запалване...Нъц Следва подавене на ток...НЪЦ друг акумулатор и БРРРРР....за около 5км ...после пак същото
            Аз (все още на работа) се опитвам да помагам дистанционно. Случаен тест на Влади ме извади от заблудата че "яде" акумулатор поради неизключващо реле за свещите (Както при "Вики ССФ") и ме насочи към динамото. Отидохме с друг акумулатор, и бррр на собствен ход до в къщи, вярно бяха се износили четките на алтернатора. Незнам заводски става или не смяна на четки.....ама в 22.00ч. в петък стана с малко ТНТМ и сега чакам да чуя дали Влади се е прибрал....или го е използвал като оправдание в къщи да каже "ЗакасАх и спах в колата в полето, (а в същност при комшийката)" ....пък сутринта като врътнах ...запали....и се прибирам
            П.П. имам само една снимка от началото на операцията.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Отново огромни благодарности на дядо Владо,
              сега остава да си намеря и нови оргиналдЪ четки,
              не че имам съмнение в извършеното от него ТНТМ,
              ама така за всеки случей...
              Днес част от благодарностите за душевното и физическо подкрепяне,
              май дойдоха тамън навреме след пастирането на Вельовото диско....
              Поздрави
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

За четки провери при тия с алтернаторите на сливница ... незнам от каде ги намират но винаги имат!
                Range Rover 2.5 TDS 1997г.
                И нека Рейнджът бъде с вас...
                [COLOR=#3b5998]Живота е болест предавана по полов път![/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X